IV Cursa Intercol.legial (2013)

La cursa, passada per aigua, no va impedir que els participants sortissin a córrer durant 10 quilòmetres en la categoria d’adults i durant 5 quilòmetres en la infantil.

Celebrada el passat dissabte 27 d’abril i iniciada a les 9.30 hores al Port Olímpic de Barcelona, la cursa Intercol•legial d’enguany va agrupar més de 350 persones inscrites provinents de 13 col•legis professionals units per l’esport.

Tot i el mal temps, els participants van poder arribar a la meta i, els guanyadors, alçar-se al podi. Els sortejos dels regals i productes i serveis de les empreses col•laboradores, als quals opten totes les persones participants, es realitzaran durant els propers dies.

Al web (link cursa intercolegial )www.cursaintercol.cat trobareu el vídeo de la cursa on apareixen tots els participants, els membres de l’organització i els acompanyants dels participants. També, en el mateix enllaç, es poden consultar els resultats definitius, les classificacions i els podis.

CLASSIFICACIÓ OFICIAL. MODALITAT INFANTIL

CLASSIFICACIÓ OFICIAL. MODALITAT ADULTS

LLISTAT DE GUANYADORS

RESULTATS SORTEIG IV CURSA INTERCOL.LEGIAL

Novetat!!! Consulta les fotografies de la Cursa

Ara ja podeu consultar les fotografies de la cursa clicant en aquest enllaç:

FOTOGRAFIES DE LA CURSA

4a Cursa Intercol.legial, una carrera molt professional

Per quart any tindrà lloc la 4a cursa intercol·legial. Aquest any participaran  tretze Col·legis Professionals: Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC), l’Associació/Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET), el Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya (COGC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona(COVB), el Col·legi d’Enginyers Tècnics de Barcelona (CETIB), el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya(CECCP), Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics de Catalunya. L’objectiu de la cursa és gaudir d’una jornada d’esport i apropar-nos als diferents col·legis professionals. Perquè la cursa es converteixi en un esdeveniment de referència de la ciutat en els propers anys.

A més, aquest any comptem amb la col·laboració de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, La Intercol·legial.

Us hi esperem!

 

Dia

Dissabte 27 d'abril de 2013 

Horari i localització

9:30h. Port Olímpic Barcelona

 

Distància

La distància de la carrera es de 10Km (junior, sènior i veterà) i 5Km (infantil). El recorregut consta de dos voltes a un circuit de 5Km i una volta en el cas de la cursa infantil.

Preu

Adults: El preu de la inscripció és de 12 €/persona.

Nens: El preu de la inscripció es de 5 €/nen

Els participants rebran una camiseta tècnica i una bossa amb obsequis dels col•laboradors que s’entregarà al final de la cursa un cop s’hagi retornat el xip blanc a l’organització.

Categories masculina i femenina

Infantil: 11-14 anys

Junior: 15-20 anys    

Sènior: 21-49  anys

Veterà: + 50 anys   

Premis per als guanyadors i participants

Els guanyadors en les diferents categories -els tres primers classificats en les quatre categories infantil, junior, sènior i veterà i sènior tant en categoria femenina com masculina- rebran un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona. Després de l’entrega de premis tots els participants entraran en un sorteig d’importants obsequis com caps de setmana, estades a Balnearis, sopars arestaurants, etc,...

Entrega de dorsals i xips els dies 25 i 26 d'abril a la botiga ASHI "Sports & Fashion"

L’entrega de dorsals es farà a:

 

Botiga ASHI "Sports & Fashion" 

C/. Sant Antoni Maria Claret, 88 (Barcelona)

Horari: de 10 a 14 i de 17 a 20.30 hores

 

Es recolliran els dorsals, samarretes i bosses. Tots els inscrits han d'anar-hi a recollir-ho, identificant-se amb el DNI. Si es recullen els dorsals/samarretes/bosses d'altres participants, cal portar fotocòpia del DNI d'ells, o almenys tenir anotat el seu DNI.

 

Les talles disponibles fins a exhaurir existències de les samarretes corporatives són (unisex): XS o talla 14, S, M, L,  XL i XXL

 

Serveis

Els participants tindran servei de WC i guarda-roba a la zona de sortida i arribada. Els serveis sanitaris seran garantits per el RACC.

Inscripcions

Del  20 de març al  19 d'abril. Cal enviar la butlleta d'inscripció a mzoco@eic.cat o per telèfon 93 319 23 04.

Cada col·legiat podrà inscriure a 2 acompanyants.

Per a més informació, podeu consultar el web www.cursaintercol.cat

 

 

Reglament de la cursa

Descarregar Reglament de la Cursa

Planell cursa

Descarregar planell

 

Butlleta inscripció i Autorització Paterna

Descarregar la butlleta d'inscripció

Autorització paterna (Cumplimentar únicament en el cas que s'inscriguin menors d'edat)

 

 

Patrocinadors del Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya

 

 

Col.laboradors