III Cursa Intercol.legial (2012)

Més de 400 professionals col.legiats varen participar a la tercera Cursa Intercol.legial el dissabte 12 de maig.

Per tercer any consecutiu, amb l’objectiu renovat d’unir els diferents col.legis i associacions professionals de Catalunya mitjançant l’esport, més de 400 persones varen participar a la III Cursa Intercol.legial al Front Marítim de Barcelona. En aquesta nova edició es va consolidar aquest l’esdeveniment esportiu amb quasi 500 participants. Aquest any s’hi van afegir dos col.legis professionals mes, per  lo que varen ser un total de  14 Col.legis professionals de Catalunya els que varen participar.  Els col.legiats i col.legiades podien  participar-hi acompanyats de familiars i amics. La cursa d’adults, va començar a les 9 del matí i van recorre una distancia  de 10 quilòmetres, mentre que la cursa infantil  va ser  de 4 quilòmetres.  

Una vegada mes volem agrair als col.laboradors i patrocinadors que han fet possible que el col.legi d’Enginyers Industrials pogués participar en aquesta nova edició de la cursa com:

              

Els guanyadors d’aquest tercera edició varen ser:

Podi de la categoria open masculina: primer, Bernat Monter Prat (arquitectes); segon, Enric Roig Rigol (arquitectes); tercer, Jaume Garcia Soler (advocats).

  Podi de la categoria open femenina: primera, Ana María Pineiro García (arquitectes); segona, Susana Armengol Porta (arquitectes); tercera, Kate Kidger (camins).

Podi de la categoria sènior masculina: primer, Ferran de Torres Burgos (advocats); segon, Albert Herrero Gascon (industrials); tercer, Emilio Orejudo Ramírez (geolègs

Podi de la categoria sènior femenina: primera, Isolda Ventura Arasanz (farmacèutics); segona, María Casanova Bertran (advocats); tercera, Maria carles Carner (industrials).

Podi de la categoria infantil: primer, Antoni Galí Gimeno (advocats); segon, Lluís Relat Vetura (farmacèutics); tercer, Xavier Ventayol Farràs (geòlegs).

 

Relació de Col•legis professionals que hi participen:

Col•legi d’Economistes de Catalunya (COEC), l’Associació/Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Col•legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET), el Col•legi Oficial de Geòlegs de Catalunya (COGC), el Col•legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col•legi Oficial de Veterinaris de Barcelona(COVB), el Col•legi d’Enginyers Tècnics de Barcelona (CETIB), el Col•legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), el Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC), Col•legi Oficial de Periodistes de Catalunya (CPC) el Col•legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya(CECCP), Col•legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics de Catalunya i el Col•legi Oficial de Químics de Catalunya (CQC).

 

GRACIES A TOTS PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ!!!!!!!  

 

Dissabte, 12 de maig de 2012

3a Cursa Intercol.legial, una carrera molt professional

Per tercer any tindrà lloc la cursa intercol·legial. Aquest any participaran  catorze Col·legis Professionals: Col·legi d’Economistes de Catalunya (COEC), l’Associació/Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET), el Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya (COGC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona(COVB), el Col·legi d’Enginyers Tècnics de Barcelona (CETIB), el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC), Col·legi Oficial de Periodistes de Catalunya (COPC) i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya(CECCP), Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics de Catalunya. L’objectiu de la cursa és gaudir d’una jornada d’esport i apropar-nos als diferents col•legis professionals. Perquè la cursa es converteixi en un esdeveniment de referència de la ciutat en els propers anys.

 

Us hi esperem!

Dia

Dissabte 12 de maig de 2012 

Horari i localització

9:00h. Port Olímpic Barcelona

 

Distància

La distància de la carrera es de 10Km (open i sènior) i 4Km (infantil). El recorregut consta de dos voltes a un circuit de 5Km i una volta en el cas de la cursa infantil.

Avituallament

Hi haurà avituallament al Km. 5 i fruita i refrescs al finalitzar la prova.

Preu

Adults:El preu de la inscripció és de 12 €/persona.

Nens: El preu de la inscripció es de 5 €/nen

Els participants rebran una camiseta tècnica i una bossa amb obsequis dels col•laboradors que s’entregarà al final de la cursa un cop s’hagi retornat el xip blanc a l’organització.

Categories masculina i femenina      

Infantil: 10-14 anys

Adults: 15-45 anys    

Sènior: +45 anys   

Premis per als guanyadors i participants

Els guanyadors en les diferents categories -els tres primers classificats en les tres categories infantil, open i sènior tant en categoria femenina com masculina- rebran un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona i un rellotge esportiu cedit per Unión Suiza. Després de l’entrega de premis tots els participants entraran en un sorteig d’importants obsequis com caps de setmana a Londres, a Madrid, a Palma de Mallorca, estades a Balnearis, sopars en restaurants, etc,...

Entrega de dorsals i xips

L’entrega de dorsals es farà a les carpes ubicades a la zona de la sortida.

L’horari de recollida de xips serà :de les 8:00h. fins les 9:15h.

Serveis

Els participants tindran servei de WC i guarda-roba a la zona de sortida i arribada. Els serveis sanitaris seran garantits per el RACC.

Inscripcions

Del  10 d'abril al  al  4 de  maig a. Cal enviar la butlleta d'inscripció a mzoco@eic.cat o per telèfon 93 319 23 04.

Cada col·legiat podrà inscriure a 2 acompanyants

Per a més informació, podeu consultar el web www.cursaintercol.cat

 

Planell cursa

Descarregar planell

Butlleta inscripció

 

Descarregar la butlleta d'inscripció

 

Patrocinadors

 

 

 

 

Col.laboradors