II Cursa Intercol.legial (2011)

Per iniciativa de tretze Col·legis Professionals s’ha realitzat la segona cursa intercol·legial  amb  la voluntat de fomentar les relacions socials i professionals entre els diferents col·lectius, així com aconseguir que d’aquesta interrelació entre els Col·legis es beneficiï la pròpia societat.

La cursa va tenir lloc el dissabte 2 d'abril  al Passeig de la Mar Bella de Barcelona.

Amb un sol esplèndid i una temperatura idònia, la segona cursa intercol·legial va ser una trobada divertida  i entranyable entre professionals col"legiats i les seves famílies

Varen participar un total de 390 corredors en les diferents categories.

El guanyador absolut de la cursa va ser Bernat Monter del Col.legi d’Arquitectes i va compartir podi amb  Albert  Herrero  del Col.legi d’Enginyers de Camins  i amb Jordi Cuenca del Col.legi d’Arquitectes.
En la  categoria  femenina  Open en primer lloc va arribar Marta Ribas  del Col·legi d’Enginyers Industrials ,el segon lloc va ser per l’Ana Bofill del Col.legi d’Enginyers Industrials i la tercera  classificada va ser  la Clara Bosch del Col.legi de Veterinaris
En la categoria Sènior Masculina, els guanyadors varen ser Joan Boada del Col.legi d’Advocats primer, seguit  de Josep Mª Alsina i Pau Relat del Col.legi de Farmacèutics

En la categoria Sènior femenina el podi va ser ocupat per Isolda Ventura, Yolanda Trillo  i Olga Garriga del Col.legi de Farmacèutics

Cal destacar l’èxit de les nostres enginyeres, guanyadores en la categoria Open femenina

 

El Sr. Josep Isern, president de la Comissió d'Esports del Col.legi D'Enginyers Industrials, va realitzar  l'entrega dels premis i va dir unes paraules d'agraïment.

 

Llistat classificació cursa

Llistat classificació cursa infantil

 

Fotografies

 

 

Participa a la 2a Cursa Intercol•legial!

Per segon any tindrà lloc la cursa intercol·legial. Aquest any participaran tretze col·legis professionals: Col·legi d’Economistes de Catalunya (COEC), l’Associació/Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET), el Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya (COGC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona(COVB), el Col·legi d’Enginyers Tècnics de Barcelona (CETIB), el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC), Col·legi Oficial de Periodistes de Catalunya (COPC) i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya(CECCP). L’objectiu de la cursa és gaudir d’una jornada d’esport i apropar-nos als diferents col·legis professionals. Perquè la cursa es converteixi en un esdeveniment de referència de la ciutat en els propers anys.

Us hi esperem!

Dia

 Dissabte 2 d’abril 

Horari i localització

 9.30h. Pg. Mar Bella Barcelona al costat de la Base Nàutica.

Distància

 La distancia de la carrera es de 8Km (open i sènior) i 4Km (infantil). El recorregut consta de dos voltes a un circuit de 4Km i una volta en el cas de la cursa infantil.

Avituallament

 Hi haurà avituallament al Km. 4 i fruita i refrescs al finalitzar la prova.

Preu

El preu de la inscripció és de 12 €/persona. Els participants rebran una camiseta tècnica i una bossa amb obsequis dels col•laboradors que s’entregarà al final de la cursa un cop s’hagi retornat el xip blanc a l’organització.

Categories masculina i femenina

Infantil: 10-14 anys

Open: 15-40 anys     

Sènior: +40 anys   

Premi per als guanyadors i participants

Els guanyadors en les diferents categories -els tres primers classificats en les tres categories infantil, open i sènior tant en categoria femenina com masculina- rebran un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona i un rellotge esportiu cedit per Unión Suiza. Després de l’entrega de premis tots els participants entraran en un sorteig d’importants obsequis com caps de setmana a Londres, a Madrid, a Palma de Mallorca, estades a Balnearis, sopars en restaurants, etc,...

Entrega de dorsals i xips

 L’entrega de dorsals es farà a les carpes ubicades a la zona de la sortida. L’horari de recollida serà de les 8:30h. fins les 9:15h.

Serveis

 Els participants tindran servei de WC i guarda-roba a la zona de sortida i arribada. Els serveis sanitaris seran garantits per el RACC.

Inscripcions

 Del 14 de febrer al 15 de març a: mzoco@eic.cat o per telèfon 93 3192304.
Al formalitzar la inscripció cal indicar:

- Nom i cognoms

- Número de col.legiat

- Any de naixement

- Categoria: infantil (10-14 anys) / open (15-40) / sènior (+40)

- Talla samarreta: adult (S,M,L,XL) / Nens (10,12,14)

- Número compte bancari domiciliació

 Cada col·legiat podrà inscriure a 2 acompanyants

Consultar circuit