Jornada sobre seguretat contra incendis en ports esportius: intervenció i coordinació d'emergències

dijous, 9 octubre, 2014

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), conjuntament amb la Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC i en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona presenten la Jornada sobre seguretat contra incendis en ports esportius: intervenció i coordinació d'emergències.

L’objectiu de la jornada és debatre sobre la prevenció i la protecció contra incendis en els ports esportius i comercials, sobre la intervenció operativa i coordinació d'equips en diferents tipus d'emergències i presentar unes bases i bones pràctiques a manera de guia, que serveixi de normativa en cas d'incendi.

17/10/2014 Jornada sobre seguretat contra incendis en ports esportius: intervenció i coordinació d'emergències

A més es presentarà el Grup de recerca sobre seguretat contra incendis en ports esportius del ISPC, creat al 2013 ja que no existia cap normativa específica relativa a la seguretat  contra incendis en aquestes instal•lacions. El Grup està format per representants de diferents àmbits relacionats amb la nàutica i el COEIC està representat per l'enginyera industrial Ma Carmen Goyeneche de l'Àrea d'Enginyers i Empresa.
Consultar el programa, horaris i inscripcions