Convocatòria oberta als premis “Nit de la Robòtica”

dijous, 19 juliol, 2018

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió d’Indústria 4.0 dels Enginyers de Catalunya promou els premis “Nit de la Robòtica” com a reconeixement a la contribució dels professionals al sector de la robòtica, així com, de les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic. La data límit per a presentar candidatures és el 22 de setembre de 2018.

Els premis “Nit de la Robòtica” compten amb dues categories: “Premi Nit de la Robòtica” que distingeix la persona o persones, vinculades a Catalunya, amb una destacada trajectòria professional en l’àmbit de la robòtica industrial, de serveis o en la recerca o docència. I el “Premi Projecte de l’Any” que reconeix una iniciativa o projecte innovador, en qualsevol àmbit de la robòtica, dut a terme o promogut el darrer any a Catalunya. La Comissió d’Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya està formada per membres del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, del Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya i de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació.

La Nit de la Robòtica és un esdeveniment anual que vol ser punt de trobada del professionals de la robòtica i destacar el gran protagonisme i contribució del sector en l’economia i societat actuals. En l’edició anterior, es va lliurar el “Premi Nit de la Robòtica” a Miquel López Asens, en reconeixement a la seva trajectòria de 40 anys en el sector de la robòtica industrial, i el “Premi Projecte de l’Any” va recaure en Ebotlution Systems, empresa catalana creadora del sistema Ant-Droid, un robot d’exploració terrestre amb les eines de control i comandament necessàries per a treure mines de terrenys minats o afectats per conflictes bèl·lics.  

 

Per a més informació clica aquí