Consulta les teves dades que apareixen a l'anuari i aprofita per actualitzar-les

divendres, 16 maig, 2014

La Llei Òmnibus, publicada el 23 de desembre de 2009, obliga a les organitzacions col·legials a tenir a la seva web el registre de col·legiats, a través de la finestreta única, per a la millor defensa dels drets dels consumidors i usuaris. Aquestes dades es poden consultar a través de l'Anuari i, com a mínim, hi ha de constar el nom, cognoms, número de col·legiat, títols oficials, domicili professional i situació d'habilitació professional.

L'Anuari es pot consultar a www.eic.cat > Qui som > Anuari. A dins de la teva fitxa trobaràs l'opció de "Vull modificar les meves dades" on podràs consultar i modificar altres dades personals i professionals.

Pels col·legiats/associats, a més, hi ha l'opció d'entrar a l'Anuari iniciant la sessió personal a través de www.eic.cat i un cop dins la teva sessió a Sóc EIC > Anuari podràs buscar companys col·legiats/associats i accedir a més informació que la que estrictament surt a l'Anuari en obert. També dins la teva sessió personal a Sóc EIC > Contactes i grups podràs accedir a les Fitxes professionals i més informació dels teus companys de cursos, grups de treball i comissions on participes.

T'animem a que revisis i actualitzis si cal la informació que hi apareix, ja que les dades de les que disposem estaran actualitzades sempre i quan els enginyers, que sou en definitiva els responsables de que les vostres dades estiguin sempre al dia, ens ho comuniqueu o feu l'actualització a través de la web.