El Col•legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya s’ha adherit al programa Barcelona + Sostenible

dimarts, 20 juny, 2017

 

El Col•legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya s’ha adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions concretes que us impliquin a vosaltres i acompanyar-vos en l’execució d’accions per part vostre, juntament, amb la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.

Volem ressaltar que sou vosaltres els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador, i comprometent-vos en alguna de les actuacions que plantegem des del Col•legi, que us facilitem a través del següent formulari.

La vostra participació serà reconeguda amb tot un seguit de recursos així com amb la continuïtat dels incentius econòmics que gaudiu fins ara a través de l’Acord Cívic amb renovacions anuals.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des del Col•legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i us demanem que us hi adheriu indicant en el següent formulari quines actuacions dureu a terme durant aquest any. És important que el formulari l’empleneu abans del 30 de juny per tal de poder gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials.

Per a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible