Benvinguts/des a la Casa dels Enginyers!

divendres, 12 abril, 2019
 
Els nous col·legiats/des i associats/des dels Enginyers Industrials de Catalunya van ser rebuts el passat 11 d'abril de 2019 a la seu de Via Laietana de Barcelona, la seva nova casa. Les paraules de benvinguda van ser a càrrec del director general, Pere Homs, qui els va explicar que "us incorporeu a unes Institucions amb molta història, molt present i molt futur".
 
 
El padrí, en aquesta ocasió, dels nous vinguts va ser l'enginyer Josep Maria Piguillem, director de projectes d'Efiener Enginyeria, qui va destacar que "els serveis que ofereix Enginyers Industrials de Catalunya estan pensats per aquells que exerciu l'enginyeria com són, entre d'altres, l'assegurança empresarial o els visats".
 
 
Pere Homs i Josep Maria Piguillem van lliurar les insígnies als nous associats/des i col·legiats/des i, després de la fotografia de grup, Carolina Bermudo, de l’àrea de desenvolupament corporatiu d'Enginyers Industrials de Catalunya, va fer un recorregut per les instal·lacions de la seu central de Via Laietana. L’acte de benvinguda va finalitzar amb una dinàmica de networking i un aperitiu.