Acte de benvinguda als nous col•legiats i associats dels EIC

dilluns, 25 juny, 2018

Els nous col·legiats i associats dels EIC van ser rebuts el passat divendres 21 de juny, a la seu de Via Laietana de Barcelona, pel president de la Mútua d’Enginyers, Joan Munt, i la seva padrina, l’enginyera Marta Guasch. Després de rebre les insígnies van fer un recorregut per les instal·lacions i van finalitzar l’acte amb una dinàmica de networking.

 

 

Els 20 nous col·legiats i associats dels EIC van ser rebuts per Joan Munt, president de la Mútua d’Enginyers, qui els va explicar les avantatges de comptar al llarg de la seva trajectòria professional amb el recolzament dels EIC, de la Caixa d’Enginyers i de la Mútua d’Enginyers.

Un acompanyament que també va assenyalar Marta Guasch, padrina en aquesta ocasió dels benvinguts, que els va explicar la seva experiència personal i professional i que els va destacar la importància dels cursos de formació que ofereixen els EIC en el seu creixement com a enginyera i “la grandesa de formar part d’un col·lectiu ja que la unió fa la força”.

Joan Munt i Marta Guasch van lliurar les insígnies als nous associats i col·legiats i, després de la fotografia de grup, Carolina Bermudo, de l’àrea de desenvolupament corporatiu dels EIC, va fer un recorregut per les instal·lacions de la seu central de Via Laietana. L’acte de benvinguda va finalitzar amb una dinàmica de networking i un aperitiu. 

>> Veure FOTOS
>> Veure VÍDEO