Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: - Carlos Cusí, ex Conseller Delegat i Director Tècnic d'Hidroelèctrica de l' Empordà, S.A.

Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el sector elèctric català.

Nascut i resident a Figueres, és Doctor Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC (any 1965).
La major part de la seva activitat professional va estar centrada en el sector de la producció i distribució d'electricitat, en l'empresa familiar, Hidroelèctrica de l'Empordà, S.A., on va continuar una vegada incorporada al Grup Enher. Des de l'any 1965 fins el 1998, en que es va jubilar, va ocupar diversos càrrecs directius, entre d¿altres, Director Tècnic i Conseller Delegat. De l¿any 2001 al 2013 ha estar President Executiu d'Aigües Minerals de Vilajuïga, S.A. Des de 1982 és President Executiu de Promocions de l'Empordà, S.A. (PRODASA).

Ha participat en entitats professionals, culturals i lúdiques. Entre d'altres, va ser Vocal (1998-2005) i Vicepresident per Relacions Institucionals de l'Asociación Hidroeléctrica Española (2005-2011). Va participar en la creació del Museu de l'Electricitat d'HEASA a Figueres (1988) i fou comissari de lexposició "Cent anys d'electricitat a l'Alt Empordà" (1997). També ha estat Vocal de l'Institut d'Estudis Empordanesos (1994-2007), durant vint anys membre de la Comissió del Festival Internacional de Música de Cadaqués i membre del Patronat de la restauració de Santa Maria de Vilabertran.

Actualment és Vicepresident del Centre d'Estudis Cadaquesencs i Gran Mestre (President) de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol d'Empordà.
Dates: Dimarts, 9 d'abril de 2019
Horari: De 11 a 13 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.