Conferència: Claus per l'èxit dels emprenedors.

Comissió: Actes / Jornades Lúdiques (Tarragona)
Descripció: Els emprenedors són considerats en molts països com a actius nacionals que han de ser formats, motivats i incentivats adequadament, ja que són figures que poden canviar la forma en què vivim i treballem. Si tenen èxit, les seves innovacions poden millorar fins i tot el nostre nivell de vida. A més de la creació de riquesa dels seus projectes empresarials, també creen llocs de treball i fins i tot condicions propícies per avançar cap a una societat més pròspera.
Un dels errors més comuns que cometen els emprenedors és no estar prou ben preparats per resoldre els problemes als que s'han d'enfrontar. No només és important tenir una bona idea per portar a la pràctica, igualment s'ha de ser capaç de desenvolupar i validar la idea, el model de negoci i plantejar una estratègia de creixement empresarial.
Normalment un emprenedor coneix molt bé la seva idea de negoci, però potser no domini tant la gestió empresarial i el dia a dia d'una empresa (establir preus, vendre el producte o servei, saber comunicar, el que és un compte de resultats, els terminis per rendibilitzar la inversió, etc.).

Programa
Dates: Dimarts 29 de gener de 2019
Horari: A les 18,00 h a la Seu del EIC, C/ Ntra. Sra. Claustre, s/n
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.