Observatori de la competitivitat

L'Observatori de l'Enginyeria 2017

A Catalunya i a Espanya, l’Observatori de l’Enginyeria és un estudi inèdit, i se sustenta en una ambiciosa enquesta a 1.000 enginyers i 500 empreses per tal de recollir la situació actual de l’enginyeria des del punt de vista de la presència dels enginyers i dels reptes empresarials que hi estan relacionats. 

Descarrega't la publicació del 2017 

L'Observatori de la Competitivitat 2013

El sisè Observatori de la Competitivitat es va presentar al col·lectiu i als mitjans de comunicació el 13 de novembre en un acte celebrat a la Torre Agbar.

 

Observatori 2013 - vídeo de l'acte de presentació                                                                          Descarrega't la publicació del 2013
 
 

L'Observatori de la Competitivitat 2012

El cinquè Observatori de la Competitivitat es va presentar al col·lectiu i als mitjans de comunicació el 27 de novembre en un acte celebrat a la Torre Agbar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Observatori 2012 - vídeo de l'acte de presentació                                                                                                           Descarrega't la publicació del 2012     

 

L'Observatori de la Competitivitat 2011

El quart Observatori de la Competitivitat es va presentar al col·lectiu i als mitjans de comunicació el 17 de novembre en un acte celebrat al Col·legi d'Enginyers Industrials.

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarrega't l'informe del 2011

L'Observatori de la Competitivitat 2010

 

 

 

 

 

 

Consulta el programa i els participants a l'acte

Descarrega't l'informe del 2010

L'Observatori de la Competitivitat 2009

El segon Observatori de la Competitivitat es va presentar al col·lectiu i als mitjans de comunicació el 19 de novembre en un acte celebrat a la Torre Agbar.

Veure el video

Consulta el programa de l'acte

- Descarrega't l'informe del 2009

L'Observatori de la Competitivitat 2008

El primer Observatori de la Competitivitat es va presentar al col·lectiu i als mitjans de comunicació el mes de juny en un acte celebrat a la Torre Agbar.

Veure el video

Descarrega't l'informe del 2008