Notícies

Desgrava les quotes col•legials a la Declaració de la Renda

dijous, 18 abril, 2019

T’informem que, als efectes de les Declaracions-Liquidacions de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) corresponent a l’exercici tancat a 31 de desembre de 2018, les quotes satisfetes als col•legis professionals es poden desgravar quan la col•legiació tingui caràcter obligatori, com és el cas dels enginyers industrials, en la part que correspongui als fins essencials d’aquestes institucions.

Cal diferenciar dues situacions en funció de com es desenvolupa l’activitat professional:

Es busca professional amb experiència en contractes de prestació de serveis de manteniment

dimarts, 16 abril, 2019

Han sol·licitat al COEIC un enginyer/a o equip d’enginyers amb experiència en contractes de prestació de serveis de manteniment d’instal·lacions en administracions locals per a la realització d'una anàlisi i informe corresponent d’una licitació d’un contracte de manteniment d’una instal·lació. L’informe s’hauria d’entregar a principis de la setmana vinent.

Benvinguts/des a la Casa dels Enginyers!

divendres, 12 abril, 2019
 
Els nous col·legiats/des i associats/des dels Enginyers Industrials de Catalunya van ser rebuts el passat 11 d'abril de 2019 a la seu de Via Laietana de Barcelona, la seva nova casa. Les paraules de benvinguda van ser a càrrec del director general, Pere Homs, qui els va explicar que "us incorporeu a unes Institucions amb molta història, molt present i molt futur".

Jornada sobre l’Agenda 2030: transformar Catalunya, millorar el món

dilluns, 8 abril, 2019
Com s’està aplicant l’Agenda 2030 a Catalunya? Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), va presentar -en una jornada el passat 4 d’abril a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya- l’informe que analitza els primers 16 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i que és el document de base per a l’elaboració del Pla Nacional per a l’aplicació de l’Agenda 2030 al nostre país.  
 

Trobada anual dels Enginyers Voluntaris

divendres, 5 abril, 2019

"Des del seu naixement el 2011, prop de 150 Enginyers Voluntaris col·laboren o han col·laborat amb una seixantena d’entitats del Tercer Sector, on han realitzat 63 projectes”, va destacar Estanislau Sunyer, membre d’Enginyers Voluntaris, durant la trobada anual d’aquest servei intercol·legial que es va celebrar el passat 4 d’abril a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Enginyers Industrials de Catalunya crea el Consell de Formació i Ocupació

dimecres, 3 abril, 2019

"El Consell de Formació i d'Ocupació s'ha creat per afavorir la disposició, retenció i creixement del talent al país", aquestes van ser les paraules d'Ignasi Rafel, president del Consell i de l'Òrgan Consultiu que li dóna suport, durant l'acte de presentació que es va celebrar el passat 2 d'abril a l'Auditori Pompeu dels Enginyers Industrials de Catalunya.