Visat-e/Certificat-e

Entrada a l'aplicatiu del visat-e/certificat-e per a usuaris registrats: Entrada al Visat-e/Certificat-e

El visat-e/certificat-e del COEIC

El visat-e/certificat-e o visat/certificat electrònic és l'eina que us facilita el COEIC per poder visar/certificar els vostres treballs electrònicament.

Des de que aquesta eina va entrar en funcionament, ja són molts els enginyers industrials que l'utilitzen ja que gràcies a aquest servei han reduït els costos en desplaçaments, missatgers, realització de còpies dels treballs presentats a visar/certificar, etc...

El tràmit del visat/certificat electrònic és ràpid, còmode i totalment segur.

Algunes de les funcionalitats més destacades del visat-e/certificat-e són: enviament dels vostres projectes digitalment, recepció de notificacions via e-mail un cop que el treball ja està visat/certificat, accés a les factures de tots els treballs visats/certificat des de l'any 2001, simulació del cost d'un visat, recepció d'incidències del visat via e-mail o arxiu de treballs realitzats.

Si estàs interessat en començar a visar/certificar electrònicament i vols obtenir més informació no dubtis a consultar el document Infodoc 06. Visat-e i signatura-e.

Anima't a començar a visar electrònicament enviant-nos la sol·licitud.

Últimes novetats sobre el visat-e

Tramitació telemàtica d'expedients de biaxa tensió

Els usuaris del visat electrònic ja podeu sol·licitar la tramitació telemàtica dels expedients de Baixa Tensió a través de: 

Aquests tràmits són resultat dels treballs realitzats des del COEIC, conjuntament amb l'Administració i les diferents entitats col·laboradores d'aquesta, amb la finalitat de donar compliment als objectius marcats l'any 2000 quan es va definir l'ambiciós projecte del visat electrònic i permet completar el cicle que l'any 2004 es va iniciar amb la posada en funcionament del visat-e: