El COEIC a les Xarxes!

Sembla que últimament no es sàpiga parlar d’altre cosa que de les xarxes socials i la gran majoria de la gent es pregunta què nassos són i per què serveixen les xarxes socials?

Doncs bé, les xarxes socials son una nova forma de comunicació entre persones amb diferents interessos i motivacions que utilitzen Internet com a mitjà per poder compartir informació a través de plataformes. Segurament les més conegiudes, i alhora les més utilitzades siguin Facebook, Linkedin o Twitter.  Aquestes  tres xarxes compten els seus usuaris registrats en mil.lions molts dels quals han integrat l’ús d’aquestes plataformes a les seves pràctiques quotidianes tant a nivell personal com professional.

 

Apunta’t a Linkedin, la plataforma d'interacció de professionals, on es poden intercanviar experiències per millorar la praxi laboral. El portal permet crear grups d'interès al voltant d'iniciatives o projectes concrets, fer o respondre preguntes, publicar o buscar llocs de treball entre altres activitats.

 

Busca’ns a Facebook, la xarxa social més popular ja que conta amb 500 milions de membres convertint-se amb la segona pàgina més visitada de la xarxa.

 

També ens pots seguir a Twitter, el  servei de xarxa i microblogging més popular que permet als seus usuaris enviar i llegir micro-entrades de text d'una longitud màxima de 140 caràcters denominats anomenats "tweets".

 

YouTube és la plataforma que permet que els usuaris publiquin, mirin i comparteixin videos propis. És ideal per difondre material audiovisual informatiu o didactic sobre l’activitat dels departaments o actes celebrats al COEIC.

 

Totes les novetats del món del motor de la mà de Francesc Latorre comentarista de la Fórmula 1 a TV3, i actual col·laborador del Col·legi de forma exclusiva per els enginyers les trobaràs al nostre blog de motor.

No t’ho pensis més, t’esperem a les xarxes!