Dissabte 22 octubre | Matí | Club Vall Parc de Barcelona

Festa de l'Esport
 

No pots faltar!
 
Vine a la Festa de l'Esport, on et podràs inscriure a diferents activitats esportives. Ens retrobarem, intercanviarem anècdotes i compartirem experiències

Durant el matí, està previst que cada persona realitzi la seva activitat habitual i al migdia ens ajuntarem per gaudir d'un dinar plegats.

Ens acompanyarà l'esportista i navegant Cali Sanmartí, enginyer industrial, que ens explicarà les seves aventures durant aquests anys.
INSCRIU-TE!
PROPOSTA D'ACTIVITATS
  • Ciclisme Carretera.  Sortida: 9h. Recorregut circular per l'entorn del parc de Collserola, amb sortida i arribada al Club Vall Parc.
    Distància: 38 km i 900 m de desnivell de pujada
  • Ciclisme Muntanya. Sortida: 9.30 h. Recorregut circular per la serra de Collserola, des de Vall Parc a l'Ermita de Sant Medir, Can Borrell, Sant Iscle i tornada al punt de sortida. Pistes de terra en bon estat, 25 km i 1.200 m de desnivell acumulat. Durada estimada: 3 hores.
  • Dòmino.  A partir de les 10 h s'organitzarà un campionat al Club de Vall Parc entre les persones interessades
  • Golf. Punt de trobada a las 8.30 h en un club proper a Barcelona per fer un recorregut de 9 forats. En conèixer la llista de persones interessades farem la convocatòria definitiva.
  • Muntanyisme. Trobada: 9 h al Club Vall Parc. Caminada circular senzilla per Collserola des de Vall Parc per anar a la font de la Budellera i passar pel costat de l'Observatori Fabra. Distància: 8,3 km amb un desnivell de 415 m sense cap dificultat tècnica. 
  • Pàdel. Trobada: 9.30 h al Club Vall Parc per canviar-nos i organitzar els grups i partits. Torneig en funció dels inscrits. Disposarem de 3 pistes des de les 10.00 h fins les 13.00 h. Els més ben puntuats jugaran la final.
  • Tenis.Trobada: 9.30 h al Club Vall Parc per canviar-nos i organitzar els grups i partits. Disposarem de 2 o 3 pistes en funció de l'horari entre les 10 i les 13h

El Club posa vestuaris i dutxes a disposició de les persones que han practicat alguna d'aquestes activitats esportives per canviar-se abans del dinar. També disposa de Bar per als participants i acompanyants mentre esperen el començament de l'acte.
 
MÉS INFORMACIÓ

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook
Link
Copyright© 2022
Si no vols rebre més aquesta Newsletter clica AQUÍ