Viu l'Associació - Viatges

Gaudeix dels viatges organitzats pel Col.legi/Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

En breu us informarem de les noves propostes!!!

Properament

Cap acte recuperat.

Viatges realitzats

Sicilia

L'antiga Trinacria ha viscut al llarg de la seva història la successió de totes les civilitzacions que han dominat l'espai mediterrani. Ulisses i els seus mariners es van enfrontar amb Carabdis i Escila i el Ciclopi abans que els grecs colonitzessin el litoral i fundessin Siracusa, Agrigento o Taoromenion, símbols de l'hel·lenisme triomfant de la Magna Grècia.

Stuttgart i la Conca del Ruhr

El fenòmen de la Conca del Ruhrr resulta especialment atractiu per les seves construccions tècniques i les seves plantes industrials, algunes encara en funcionament, altres ja parades definitivament. La Ruta de la Cultura Industrial presenta aquests tresors de la cultura industrial al mateix temps que la història de la Conca del Ruhr...

DUBROVNIK - 2013

Els EIC han preparat un viatge a Dubrovnik pels enginyers i els seus familiars. Coneguda com la “la Perla del Adriático“, rodejada de muralles i fortificacions. El recinte amuralat construït en els segle XVI, va ser declarat Patrimoni de la Humanidat per la UNESCO.

ESCÒCIA - 2013

Els EIC han preparat un viatge a Escòcia pels enginyers i els seus familiars. Gaudeix dels seus bells paisatges, visita ciutats impressionants i castells misteriosos...Escòcia és en si una gran aventura amb grans possibilitats.

ISTAMBUL - 2012

Els EIC han preparat un viatge a Istambul pels enginyers i els seus familiars. Visitarem el Gran Basar, el Palau de Beylerbeyi i les fortaleses de Rumeli y Anadolu, les muralles de Constantinoble i passejarem en un vaixell privat pel Bòsfor, que uneix els continents d'Àsia i Europa.