Premis

 

 

 

Termini de presentació de propostes de projectes finalitzat

 

Premi Creativitat 

Premi de caràcter institucional i de no convocatòria oberta atorgat a projectes d’enginyers associats/col·legiats a les institucions dels Enginyers industrials de Catalunya, que hagin destacat  durant l’any anterior en qualsevol àmbit de l'enginyeria.

Més informació i bases 2017

Premis Creativitat Joves - Projecte Final de Grau i Projecte Final de Màster -

Els projectes aspirants als Premis hauran d’haver estat seleccionats i proposats per als òrgans directius de les escoles on s’estudien actualment Graus i Màsters d’enginyeria, i hauran d’haver estat defensats durant el darrer curs acadèmic (2015-2016). Cada escola podrà presentar una única candidatura de projecte final de Grau i una altra per als projectes finals de Màster.

Més informació i bases 2017

Beques Tesi Doctoral

L'Associació/Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya amb el suport econòmic de la Fundació Caixa d'Enginyers atorga dues beques de 5.000 euros per a la realització d’una Tesi doctoral en l’àmbit de l’enginyeria.
 

Premi Millor Pràctica Empresarial - Empresa adherida -

El Premi Millor Pràctica Empresarial premia des de l'any 2009 les actuacions destacades de les Empreses adherides dels Enginyers, que hagin suposat una millora en qualsevol àrea de l'empresa: organització, logística, màrqueting, RRHH, producció, internacionalització, comercial, entre d'altres.