Participar

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als enginyers industrials i a la societat.

Sicilia

L'antiga Trinacria ha viscut al llarg de la seva història la successió de totes les civilitzacions que han dominat l'espai mediterrani. Ulisses i els seus mariners es van enfrontar amb Carabdis i Escila i el Ciclopi abans que els grecs colonitzessin el litoral i fundessin Siracusa, Agrigento o Taoromenion, símbols de l'hel·lenisme triomfant de la Magna Grècia.

Els Enginyers Industrials celebren la Diada de l'Enginyer 2016

dijous, 30 juny, 2016

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) han celebrat la Diada d'enguany en una edició centrada a dibuixar la figura de l'enginyer, a saber què fan, com són i què pensen aquests professionals. Aquesta trobada anual dels EIC es consolida un any més com un punt de trobada per al col·lectiu i com un reconeixement a la professió.

Stuttgart i la Conca del Ruhr

El fenòmen de la Conca del Ruhrr resulta especialment atractiu per les seves construccions tècniques i les seves plantes industrials, algunes encara en funcionament, altres ja parades definitivament. La Ruta de la Cultura Industrial presenta aquests tresors de la cultura industrial al mateix temps que la història de la Conca del Ruhr...

Proposta creació grup de treball BIM - COEIC/AEIC

dimecres, 23 setembre, 2015

La Comissió de Construcció vol posar en marxa un Grup de Treball sobre BIM (Building Information Modeling). Us animem a participar-hi. 

La tecnologia BIM és qualsevol solució tecnològica que participa en la creació i gestió dels models BIM al llarg del cicle de vida de les construccions –planificació, disseny, construcció, ús, manteniment i deconstrucció-.