Beatriz Corredor: El paper de Red Eléctrica en la Transició Energètica

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció:

CANVI HORA INICI, LA CONFERÈNCIA COMENÇARÀ A LES 17.15 H


Cicle de conferències: Les Empreses i la Transició Energètica

Les administracions amb la COVID i la crisi climàtica estan posant en marxa ambiciosos programes: La presidència de la UE Von der Layen amb la vigent estratègia del GREEN DEAL, a la que s'hi ha afegit el reforç del pla NEXT GENERATION UE que a l'estat espanyol es traduiran en canvis que aniran mes enllà dels propòsits del PNIEC i a Catalunya reforçaran les intencions d'actuacions com la del Decret Llei 16/19 de mesures urgents per a l'emergència climàtica i l'impuls a les energies renovables.

El pla NEXT GENERATION UE comporta amb el reforç dels programes clau de la UE per a extreure conclusions de la crisis, i fer més fort i resilient el mercat únic i accelerar la doble transició ecològica i digital. En aquest context pren força el paper actiu del consumidor en l'àmbit energètic cap a un paper de "Prosumer" i la transformació productiva cap a l'economia circular. Sens dubte les necessitats per sortir de la crisi COVID, acceleraran molts d'aquests canvis que ahir semblaven difícils d'assolir.

Les comissions dels Enginyers Industrials, fem un seguiment participatiu dels canvis reguladors, i de les transformacions que s'estan produint. Volem conèixer, impulsar i difondre com les empreses fan front a aquests reptes, i quina és la seva visió i compromís.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Beatriz Corredor, presidenta del Grupo Red Eléctrica i del Consell d'Administració.

* Inscripcions d'última hora: trucar al 933192300 i sol.licitar l'enllaç de connexió.
Dates: Dijous, 16 de setembre de 2021
Horari: A les 17.15 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Beatriz Corredor: El paper de Red Eléctrica en la Transició Energètica

Descripció:
Beatriz Corredor: El paper de Red Eléctrica en la Transició Energètica