REPSOL en el nou context energètic

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: El canvi climàtic provoca una verdadera revolució energètica. Tant la Comissió Europea amb el Green Deal com el Govern d'Espanya amb el PNIEC, proposen uns objectius molt ambiciosos per al 2030 i que les emissions netes de gasos d'efecte hivernacle siguin nuls l'any 2050.

Això obliga totes les empreses energètiques a introduir canvis molt importants a les seves línies estratègiques per tal d'adaptar-se a aquest objectiu i contribuir al seu compliment. Un factor més és la crisi COVID que accelerarà molts canvis que ahir semblaven difícils d'assolir, i que la UE vol impulsar amb el programa NEXT GENERATION.

La Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials, vol fer un seguiment participatiu dels canvis reguladors, i de les transformacions que s'estan produint. Volem conèixer, impulsar i difondre com les empreses fan front a aquests reptes, i quina es la seva visió i compromís.

Volem conèixer conceptes com el que ens parla REPSOL de "Performing while transforming", i entendre com enfoca l'empresa les inversions més enllà dels seus negocis tradicionals.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència del president de REPSOL, Antoni Brufau, per comunicar-nos com veuen aquesta situació de canvi i com pensen modificar la seva estratègia en els propers anys.
Dates: Dimarts, 2 de març de 2021
Horari: A les 18.30 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Article als Fulls d'Enginyeria
Ponència Sr. Antoni Brufau
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

REPSOL en el nou context energètic

Descripció:
REPSOL en el nou context energètic