PLACES EXHAURIDES: Visita a la central logística de producte sec del grup Condis

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: PLACES EXHAURIDES

La cadena de supermercats catalana Condis és un dels líders del sector de la distribució minorista i de proximitat a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que també inclou Madrid i la seva àrea d'influència.

Condis disposa d'unes instal·lacions a Montcada i Reixac (Barcelona) de més de 47.000 m2 , a on s'ubiquen la plataforma central logística i la seu social del grup.

En el darrer any, l'empresa ha millorat la seva plataforma logística per tal de potenciar l'automatització dels seus processos logístics, ampliar les seves instal·lacions i augmentar els mitjans dedicats a la gestió logística, cosa que l'empresa porta fent des de la tardor de l'any 2013.

La firma ja ha automatitzat els seus processos intralogísticos amb els sistemes de picking de Witron. Així mateix, Condis ha instal·lat també una despaletizadora automàtica addicional, així com una nova enfardadora i dues màquines COM de Picking addicionals, amb les quals podrà manipular tant paletes com roll-containers, amb el propòsit d'incrementar la capacitat de preparació de la seva plataforma amb més de 20.000 unitats al dia de manera totalment automàtica


Només per a associats/col·legiats.

Places limitades a 25 associats/col·legiats
Dates: Dimecres, 13 de novembre de 2019
Horari: A les 18 h

Ens trobarem al carrer C/Del Mig 72-80 Polígon Industrial Plà d'en Coll, Montcada i Reixac, 15 minuts abans de començar la visita.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.