Intel·ligència Artificial en la detecció d'objectes: Entrenem-les i posem-les en marxa en directe!

Comissió: Comissió Societat Digital
Descripció: Estem vivint un canvi de paradigma amb la introducció de la Intel·ligència Artificial als processos industrials i empresarials. En aquesta conferència veurem aquest canvi de paradigma, doncs ens demostraran que avui els sistemes de detecció o classificació d'objectes amb Xarxes Neuronals l'usuari ja no programa, sinó que ENTRENA! Igual que els éssers humans aprenem havent vist moltes imatges, els sistemes artificials també. Quantes imatges necessitem? Què és una Xarxa Neuronal Artificial? Com entrem les imatges? Com ho introduïm en processos industrials, en el retail, en el tràfic...?

Essent conscients que és necessari animar i ajudar a començar a aplicar aquesta tecnologia, la conferència no es centrarà solament en els conceptes, sinó que es donaran les pautes per animar a fer les primeres passes en l¿ús de la tecnologia a través de pautes bàsiques i la visualització en real i directe de com fer-ho.

Només una pregunta: A quina edat vau saber identificar una bicicleta? Quantes bicicletes, aproximadament, havíeu vist? Preguntarem i analitzarem les respostes.


Hi intervindran:
- Francesc Sabaté Domènech. Enginyer Industrial per la UPC. Cofundador de TEDELOC
- Yair Bonastre Majoral. Enginyer Industrial per la UPC. CDO de TEDELOC
Dates: Dijous, 7 de novembre de 2019
Horari: A lse 18.30 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.