Sessió informativa: Curs preparació Oposicions Cos Enginyers Industrials de l'Estat

Comissió: Comissió d'Enginyers a l'Administració Pública
Descripció: El passat dia 2 d'abril es va publicar al BOE l'oferta d'ocupació pública 2019, en la qual s'inclouen 40 places per al Cos d'Enginyers Industrials de l'Estat.

Aquesta oposició constitueix una sortida professional molt interessant per als enginyers industrials amb títol habilitant, per a l'estabilitat laboral que suposa i per a l'oportunitat que ofereix de contribuir al desenvolupament de les polítiques públiques en àrees tant rellevants com l'energia, la indústria, les telecomunicacions i la societat de la informació, la innovació, la defensa i la gestió de fons comunitaris, per parlar només d'aquelles amb major nombre de funcionaris d'aquest cos que estan exercint en aquestes àrees. L'elevat nombre de places previst per a la convocatòria de 2019 i el fet de que aquesta circumstància s'hagi repetit en els últims anys suposen un incentiu per començar a preparar aquesta oposició.

El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, conscients de les oportunitats que obre aquesta oposició del grup A1 de l'Administració General de l'Estat organitza una jornada informativa sobre el procés de selecció amb col·laboració amb l'Acadèmia TE, que disposa d'experimentats membres d'aquest cos.

La jornada informativa té l'objectiu d'explicar el procés selectiu de manera detallada, les perspectives professionals i les condicions habituals de preparació.

Gràcies al conveni signat entre ambdues institucions, els associats/col·legiats es beneficiaran d'un descompte en la preparació, consistent en l'accés al temari actualitzat i a tutories presencials.

Veure l'última convocatòria
Dates: Dilluns, 16 de setembre de 2019
Horari: De les 18.30 a les 19 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.