Ètica i límits en la Intel·ligència Artificial

Comissió: Comissió Societat Digital
Descripció: Pensem que la Intel·ligència Artificial (IA) és una tecnologia que ens pot generar enormes beneficis a la persona i a la societat, però al mateix temps creiem que ens pot comportar grans riscos que s'han de gestionar de manera adient perquè no acabi impactant negativament a tots aquells a qui vol beneficiar.

El debat de com ens pot impactar la intel·ligència artificial és cada vegada més freqüent entre nosaltres. Les incerteses i preguntes que es plantegen sobre l'impacte en el model laboral, social, presa de decisions a l'empresa i vida personal ens fan veure un horitzó incert. No sabem si el desenvolupament de la IA està essent acompanyat per pautes ètiques, o bé si haurem de posar-li límits al seu desenvolupament i aplicació.

La taula rodona que s'organitza tractarà aquests interrogants des de diferents perspectives per poder donar resposta, o si més no claredat, a les preguntes claus d'aquest debat. Conèixer les respostes que es donen a aquests interrogants des del món de la ciència, l'ètica, l'empresa i laboral serà un debat enriquidor i que ens permetrà tenir una perspectiva més clara de com fer que la IA estigui al servei de l'home, i no pas el contrari.

Hi intervindran:
- Marcel Cano i Soler. Professor d'ètica a la UB i de bioètica a la UVic
- Alberto Delgado, director Consultoria Transformació Digital a SEIDOR i co-director de programes de formació a ESADE
- Maite López-Sánchez professora del departament de Matemàtiques de la UB i coordinadora màster interuniversitari en Intel·ligència Artificial
- Jesús Martin Rivera, responsable de FP UGT Educació
Dates: Dijous, 21 de març de 2019
Horari: A les 18.30 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Ètica i límits en la Intel·ligència Artificial

Descripció:
Ètica i límits en la Intel·ligència Artificial