Processos de fusions i adquisicions empresarials

Comissió: Conferències
Descripció:


Barcelona Business Landing ofereix recolzament estratègic a empreses nacionals i internacionals per a desenvolupar els seus projectes corporatius a Europa, Àsia i América Llatina.

Som referència a Espanya en processos de M&A per a PIMES i estem especialitzats en transaccions nacionals i internacionals, amb una clara vocació global i llarga experiència en el mercat xinés.

En aquesta jornada us volem apropar al món de les Fusions i Adquisicions empresarials a través d'aquest seminari al que tenim el plaer de convidar-vos.

L'objectiu de la sessió es donar a conèixer els elements més importants per a preparar la seva empresa per a un procés de compra o venda d'una manera eficient per a tal de treure el màxim valor de l'operació així com de l'estratègia a seguir.

El seminari es focalitzarà en: detallar com preparar una empresa de manera eficient per aconseguir l'èxit en un procés M&A, debatre sobre els erros que hem d'evitar i quins són els més freqüents durant el procés de compra/venda i finalment, com ho hem de fer per obtenir el màxim rendiment econòmic de l'operació.

Aprendrem:

- Consideracions prèvies al procés M&A
- Errors freqüents a evitar i tips
- Aspectes estratègics claus
- Maximització del valor de la seva empresa
- La importància d'un bon assessorament
- Les inversions xinenes
- Casos pràctics

El seminari està enfocat des d'un punt de vista participatiu i obert a les inquietuds del públic.

Els ponents que l'impartiran són:

Lluis Lluch. Soci a Barcelona Business Landing. Expert en F&A per la London Business School. Més de 18 anys d0'experiència en mercats internacionals i més de 6 anys en projectes M&A Internacionals.

Josep Herrero. Soci a Herrero Clusellas Advocats. Especialista legal en F&A. Ex-soci de Roca Junyent i col.legiat com advocat al Col.legi d'Advocats de Shanghai.

Promoempresa

Dates: Dimarts, 30 d'octubre de 2018
Horari: De 18 a 20 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.