Descobreix els teus punts forts a través de l'Eneagrama

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: L'Eneagrama és una tècnica d'auto-coneixement que ha sortit de l'àmbit terapèutic per anar-se introduint en el món empresarial com eina amb múltiples aplicacions, des de la selecció de personal fins a la gestió d'equips o el diagnòstic del perfil d'una organització
L'Eneagrama identifica 9 tipus de personalitat que descriuen 9 estratègies d'adaptació i supervivència diferents, per això, cada un d'ells té una manera de fer front a la vida, als problemes i als canvis.
En aquest taller, a través de l'Eneagrama, aprendrem a identificar el mapa del comportament humà i a entendre com funcionem les persones i quins són els automatismes que ens porten a actuar d'una manera similar davant de situacions diferents.

El taller s'estructura en 2 sessions de 4 hores de durada cadascuna.

Activitat a càrrec de Luz Marina Aguayo, Llicenciada en Psicologia per la Universidad Javeriana de Colombia i coach transformacional certificada per l'Institut Gestalt. Compagina la seva activitat com a psicòloga clínica i coach amb la docència en l'àrea d'habilitats directives i recursos humans, havent col·laborat amb entitats com ESADE, Foment del Treball, Toulouse Barcelona Business School i Universitat Rovira i Virgili.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: Dimarts, 5 de juny de 2018
Dimecres, 6 de juny de 2018
Horari: A les 17:00 h. la Seu dels EIC, Via Laietana 39
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.