Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
- Jordi Mercader, president de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el món empresarial i en el camp institucional.

És Dr. Enginyer Industrial, amb la qualificació de "Sobresalient Cum Laude". Va cursar el Màster d'Economia i Direcció d'Empreses a l''ESE.

Ha estat professor de l'ETSEIB i de l'IESE.

En el món empresarial:
Ha estat President de: Industrias del Papel y de la Celulosa, S.A., Industrias de Tableros y Derivados de la Madera, S.A., Empresa Nacional Bazán de Construcciones Navales Militares, S.A., Instituto Nacional de Industria, Servicios de Radiotelefonía Móvil (SRM), Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A. i Compañía de Seguros ADESLAS, S.A.

Ha estat Vicepresident de la Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A., de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona i de REPSOL YPF, S.A.

Ha estat Conseller i Membre de la Comissió Executiva de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona i de CAIXABANK, S.A. (abans CRITERIA Caixa Corporativa).

Ha estat Conseller de: COFILE, FECOSA, Industrias Gráficas TREPAT, S.A.,DAPSA, Ferrocarrils de la Generalitat, DEFEX, IBERIA Líneas Aéreas de España, J. WALTER THOMPSON España y Portugal, Science Applications International Europe, S.A., BONGRAIN, S.A., CAIXABANK France, ABERTIS Infraestructuras, S.A., Inmobiliaria Colonial, S.A., REPSOL YPF, S.A., CAIXABANK S.A., VIDACAIXA GRUPO, S.A., Corporación Alimentaria Peñasanta, S.A., i ISOLUX CORSAN, S.A.
Ha ocupat el càrrec d'Administrador de Inversiones Papeleras, S.A. i d'APROMADE, S.A.

Actualment és President de Miquel y Costas & Miquel, S.A. i Vicepresident de VIDACAIXA, S.A.U. de Seguros y Reaseguros.

En el camp institucional:

Ha estat Vicepresident i membre de la Junta del Cercle d'Economia, Patró Vitalici de la Fundació Gala-Salvador Dalí, President de l'Associació d'Amics de la UPC, President de l'Institut Cerdà, Vocal de la Comissió d'Obres Socials de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, Vicepresident del Patronat de la Fundació Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, Membre de la Comisión Ejecutiva Agrupación de Miembros del IESE, Membre de la Comissió VILARDELL, Patró del Consorci Parc de Salut Mar, Membre del Patronat de la Fundació del Cercle d'Economia i Vicepresident de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Actualment és Vicepresident de l'Institut Cerdà, Patró de la Fundació Pasqual Maragall, Patró de la Fundació Princesa de Girona, Membre del Consell d'Honor de la Fundació Cercle d'Economia i President de la Fundació Gala- Salvador Dalí.

Ha rebut les següents condecoracions: Gran Cruz de la Orden del Mérito Naval, Premi a la Trajectòria Professional del COEIC i la Medalla d'Or de la UPC.

Dates: Dimarts, 29 de maig de 2018
Horari: A les 10 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.