Jornades - El Programa de Mesures de l'AMB contra la Contaminació Atmosfèrica. El foment de la Mobilitat Elèctrica

El Programa de Mesures de l'AMB contra la Contaminació Atmosfèrica. El foment de la Mobilitat Elèctrica

Comissió: Comissió Medi Ambient
Descripció: Davant l'incompliment de la normativa europea en quan a la qualitat de l'aire que respirem a la conurbació metropolitana, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha decidit, com també han fet altres administracions, prendre un conjunt de mesures per lluitar contra la contaminació i ajudar a preservar la salut dels ciutadans que hi viuen.

L'impuls de la Mobilitat Elèctrica i de baixes emissions, és una de les mesures acordades i que ja s'estan executant, i com d'altres de les mesures, mostra l'oportunitat de fer una aposta decidida per una Mobilitat Sostenible com a mitjà més efectiu per reduir la contaminació atmosfèrica.

HI intervindrà:
- Carles Conill, Director de Serveis de Mobilitat Sostenible de l'Autoritat Metropolitana de Barcelona i president de la Comissió de Medi Ambient del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
Dates: Dijous, 1 de març de 2018
Horari: A les 18.30 h a la seu dels EIC
  Període inscripció tancat

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon al 933 192 304 (de dl. a dj. de 8.30 a 18.00h i dv. de 8.30 a 14.30h).

Document Descripció
Ponència Ponència Àrea Metropolitana de Barcelona