Jornades - 4a edició Jornada Power Quality. Preses de terra, masses i equipotencialitats

4a edició Jornada Power Quality. Preses de terra, masses i equipotencialitats

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: La Jornada Preses de terra, masses i equipotencialitats, forma part dels treballs del Grup de Power Quality (GTPQ), que aquest any estan centrats en la problemàtica de les preses de terra (PAT).

Aquesta és ja la IV jornada organitzada pel grup. La primera jornada va estar centrada en una reflexió general del concepte de Power Quality, la segona en els forats de tensió i la tercera en els harmònics.

El més conegut de les preses de terra és l'aspecte de seguretat que tots coneixem en les xarxes de BT, la presa de terra ens protegeix amb els diferencials que tots tenim a casa contra contactes indirectes.

L'enfoc d'aquesta jornada s'orienta a un aspecte menys tractat de les preses de terra, és el del seu impacte en la compatibilitat electromagnètica.

Es repassarà des de l'experiència d'operadores: REE (En Subestacions), Endesa (En les connexions de clients d'AT), Estabanell Energia (En MT).

Es coneixerà l'experiència de Ferrocarrils (FGC), en les PAT, per garantir el correcte funcionament d'enclavaments comanats electrònicament, en un entorn de xarxes preexistents orientades a operar elements electromecànics o la problemàtica elèctrica de la recàrrega de cotxes elèctrics que serà presentada per l'empresa fabricant d'equips de recàrrega Circutor. Schneider, presentarà solucions d'immunització a pertorbacions.

Els membres del GT de PowerQuality, presentaran els aspectes de l'estabilitat de tensió en el disseny d'equips, i instal·lacions i proteccions, i les bones pràctiques de disseny.

Programa detallat
Dates: Dimarts, 28 de novembre de 2017
Horari: De les 9 a les 14 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, Barcelona
  Inscripcions col·legiats/associats      Inscripció general

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon al 933 192 304 (de dl. a dj. de 8.30 a 18.00h i dv. de 8.30 a 14.30h).