Converteix la incertesa i les inseguretats en aliades per al teu desenvolupament

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: El món actual és probablement l'entorn professional més inestable de la història. Això comporta una necessitat més exigent d'aprendre a gestionar la incertesa. Les tradicionals estratègies que hem practicat per gestionar-la en el passat, ara no son suficients, comportant un major nivell d'estrès i la perduda de qualitat en les decisions. Els professionals han rebut una gran preparació en exercir els seus recursos cognitius, però cada vegada és més clau el millorar la gestió de les pròpies emocions.

Afortunadament, els coneixements actuals sobre el funcionament del cervell i de la ment permeten disposar de noves eines de gestió. Aquest programa, estructurat en 2 sessions de 3 hores cadascuna, facillitarà als participats el coneixemet d'aquestes eines, basant-se en l'ús de tècniques amb base coaching què ells mateixos podran aplicar a la seva vida professional.

El programa s'enfoca en l'aplicació pràctica dels coneixements impartits, per aquest motiu la metodologia es fonamenta en exercicis pràctics de tipus vivencial, requerint el compromís actiu dels participants per tal de treure el màxim profit.

Objectius
- Enfortir les capacitats d'autoconeixement
- Modificar la pauta de resposta a les inseguretats i les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les
- Reforçar la Autoconfiança dels participants
- Aprenentatge mutu entre els participants

Activitat conduïda per Jorge Cuervo, Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i Master in Business Administration per ESADE. Amb 20 anys d'experiència com a directiu en companyies com Cruz Verde (Sara Lee), Mattel, Merck Farmaquímica, Starlux, Grupo Planeta i Editorial Larousse, actualment exerceix com a consultor i formador en Organitació d'equips i Gestió del Canvi, Lideratge i Habilitats Directives.
Des de l'any 2007 es desenvolupa també com a Executive coach i Coach d'equips.
Autor del llibre "Mejor liderar que mandar".

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: 14 i 15 de novembre de 2017
Horari: De 17.30 a 20.30 a la seu dels EIC, Via Laietana, 39.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.