Aprèn a autogestionar-te per assolir l'èxit professional

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Avui, un professional que dirigeixi qualsevol tipus de projecte, fins i tot el de la seva carrera professional, ha de gestionar dos aspectes claus:
- La capacitat de treure el màxim profit dels seus recursos interns.
- La capacitat de generar impacte sobre les persones que ens envolten, a partir de l'empatia i la gestió de les relacions interpersonals.

L'objectiu d'aquest programa és potenciar la gestió de les pròpies energies i dels recursos personals. Instruirem als participants en l'ús d'algunes tècniques de base coaching que ells mateixos podran aplicar a la seva vida professional.

Aquest seminari s'enfoca en l'aplicació pràctica dels coneixements impartits, per aquest motiu la metodologia es fonamenta en exercicis pràctics de tipus vivencial, requerint el compromís actiu dels participants per tal de treure el màxim profit.

Objectius:
- Proporcionar eines per augmentar l'Autolideratge dels participants. Aprendre a generar l'energia i la il·lusió necessàries avui dia.
- Saber aconseguir i mantenir una visió clara
- Potenciar l'impacte sobre les altres persones, a través de l'empatia i la connexió.
- Compartir aprenentatges de les diverses experiències dels participants

El seminari s'estructura en 3 sessions de 3 hores cadascuna.

Activitat conduïda per Jorge Cuervo, Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i Master in Business Administration per ESADE. Amb 20 anys d'experiència com a directiu en companyies com Cruz Verde (Sara Lee), Mattel, Merck Farmaquímica, Starlux, Grupo Planeta i Editorial Larousse, actualment exerceix com a consultor i formador en Organitació d'equips i Gestió del Canvi, Lideratge i Habilitats Directives.
Des de l'any 2007 es desenvolupa també com a Executive coach i Coach d'equips.
Autor del llibre "Mejor liderar que mandar".

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: 17, 18, i 19 d'octubre de 2017.
Horari: De 17.30 a 20.30 a la seu dels EIC, Via Laietana, 39.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.