Taller: millora el teu estil de relació per assolir els teus objectius professionals

Comissió: Conferències
Descripció: Les persones tenim estils diferents, i això fa que entenguem la comunicació de forma diferent. Adaptar la nostra comunicació a l'estil de la persona a qui ens dirigim i ser conscients del nostre propi estil relacional fa que aconseguim evitar molts conflictes, assolim més fàcilment els nostres objectius i puguem entendre'ns millor.

En aquest taller, organitzat pels Serveis Ocupacionals dels EIC, descobrirem els quatre estils relacionals del model Bridge: foc, terra, aire i aigua. Reflexionarem al voltant de com ens comuniquem i l'impacte que tenim sobre els demés en funció de cada estil relacional, i explorarem com utilitzar el model per aconseguir relacionar-nos millor i millorar, entre d'altres, el nostre networking.

Està adreçat especialment a professionals en transició de carrera, emprenedors, i professionals que desitgin desenvolupar-se i progressar liderant equips. També dirigida a tothom qui es relaciona de forma habitual amb diferents tipus de persones i té curiositat en saber com ser més efectiu a l'hora de comunicar-se i influir, per materialitzar desitjos i assolir objectius, tant professionals com personals.

Taller a càrrec d'Eduard Martí-Poch, Enginyer Industrial per la UPC i Màster en Administració i Direcció d'Empreses per HULT International Business School (Boston, EEUU), Coach coactiu (CTI) i d'equips (CRR Global). Amb 15 anys d'experiència en consultoria, gestió de projectes i gestió d' equips, en disciplines d'estratègia, operacions i vendes, entorns dinàmics i competitius, en companyies multinacionals com Gedas Iberia (actualment T-Systems), Tech Data i Hewlett Packard. Des de fa 2 anys incorpora aquesta experiència a activitats de coaching individual i d'equips.
Dates: Dimecres, 26 d'abril de 2017.
Horari: De 16.00 a les 20.00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta.Barcelona.
Preu: - Inscripció General: 100 euros
- Inscripció Col.legiat/Associats: 50 euros*

* GRATUÏT per a col·legiats/associats i socis escolars inscrits a la Borsa de Treball.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.