Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
- Armand Calvo, ex directiu del Comitè Organitzador Olímpíc Barcelona '92.

Avui ens parlarà un company amb una àmplia experiència empresarial pel seu desenvolupament professional en diferents sectors.
Enginyer Industrial per l'ETSEIB, MBA per l¿ESADE, cursos de Doctorat a la UPC, Advanced European Management pel IMD de Laussanne i European Engineer per la FEANI.
Distingirem quatre etapes de la seva vida professional. La primera comprèn des d'octubre de 1972 fins octubre de 1986, en la que va ser director de la Divisió d'Instrumentació de MEI, S.A, director comercial de Masoleinan, S.A. i director General de la Divisió de Productes Professionals de Sony España, S.A.
La segona avarca des del novembre de 1987 fins setembre de 1992, any en el que va ocupar diferents càrrecs directius en el Comitè Organitzador Olímpic Barcelona'92: adjunt al director General, director General de Tecnologia i Infraestructures, director General d'Operacions, director General de la Vil·la Olímpica i director General de la Vil·la Paralímpica.
La tercera comença l'octubre 1992 i acaba el desembre de 2005, en la que va ser: director General de Finances i Administració, director Adjunt al President i Conseller-Secretari de Sony España,S.A, President-Conseller Delegat de GYMSA, director de Desenvolupament de Negoci i Planificació Estratègica de Planeta Corporación i director General de la Divisió Professional i Formació de Planeta d'Agostini.
La quarta etapa va des de gener de 2006, any on va fundar l'empresa Carmon Consultants, S.L fins l'actualitat.
El seu treball al Comitè Organitzador Olímpic Barcelona'92 ha estat honorat amb nombrosos guardons: la Comenda de Isabel la Católica, la Medalla Barcelona'92 de l'Ajuntament de Barcelona, l'Ordre Olímpica del Comitè Olímpic Espanyol i els Anells Olímpics d'Or del Comitè Olímpic Internacional.
Dates: Dimarts, 4 d'abril de 2017
Horari:
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.