Visita a la planta de desballestament i al magatzem de La Cabaña

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: La Subcomissió de Logística organitza una visita a la planta de desballestament i el magatzem de La Cabaña a Vilanova del Vallès.

Desguaces La Cabaña té l'inventari més gran de peces de recanvi provinents de vehicles de desballestament de tota la zona nord d'Espanya, amb més de 200.000 referències inventariades i més de 10.000 vehicles situats a les seves instal·lacions de 200.000 de m2.
Desguaces La Cabaña, és un gestor autoritzat amb el núm. GP/13/NA i disposa dels mecanismes obligatoris per al tractament de residus generat pels vehicles que arriben a les seves instal·lacions per ser desballestats.
La seu central és a Navarra i disposa de 7 delegacions pròpies per donar servei i cobertura a tota Espanya.
El nou centre de distribució de La Cabaña a Catalunya té una àrea d'emmagatzematge de 2.200 m2 en prestatgeries que inicialment té capacitat per 6.092 ubicacions de contenidors metàl·lics de diferents mides i un pes màxim de 1.000 Kg en doble fons. El projecte final assolirà una capacitat de 16.246 posicions.
El sistema utilitzat per l'estiba i desestiba dels contenidors és amb transelevadors amb canvi de passadís en corba. La primera fase consta de 3 passadissos d'emmagatzematge i un transelevador.

Cal remarcar que Desguaces La Cabaña ja va col·laborar amb els Enginyers Industrials de Catalunya en el Fòrum Indústria 4.0, celebrat el 10/06 de l'any passat a l'Espai ENDESA.

Lloc de trobada: Polígon Masferrer, s/n. (prop de la ctra. BP 5002). 08410. Vilanova del Vallès.

Assistència gratuïta.

Dates: Dilluns, 13 de març de 2017
Horari: A les 11:00 hores. 2 hores de visita aprox.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.