Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Avui ens parlarà un company amb una gran experiència professional en el camp de la consultoria Carlos Zaragoza, fundador i ex conseller delegat de Management Analysis Center Europa.

Enginyer industrial per l'ETSEIB, especialitats Elèctrica i Electrònica, i MBA1970 Sloan School, MIT, Boston.

Durant els tres darrers anys de la carrera, de 1965 a 1968, va ocupar diversos càrrecs a Anglo Española de Electricidad com assistent del Director General i del Conseller Delegat, Director de Planificació i Cap del Departament de Control Automàtic. Als anys 1969 i 1970 va desenvolupar una tesina finançada per una empresa farmacèutica, com becari d'investigació a la Sloan School de Boston, que va ser publicada en Operations Research Journal. Des de 1970 fins a 1984 va treballar a l'empresa de consultoria d'Alta Direcció Management Analysis Center en la que va començar com consultor, anomenat Vicepresident al 1972 i Vicepresident Senior a l¿any 1973,en el que va fundar MAC Europa, amb seu a Barcelona, exercint el càrrec de Conseller Delegat.

Va dirigir més de cent projectes entre els quals el client era el President, el Conseller Delegat, un Ministre, etc. Durant els anys 1976 i 1977, amb excedència pactada a MAC, va assessorar al Ministro de la Vivienda del Gobierno Español. Des de 1984 fins a 2001 va continuar com a consultor independent de MAC i altres consultories acceptant encàrrecs polítics i d'alt risc.
Dates: Dimarts, 7 de març de 2017.
Horari: A les 10 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.