Presentació llibre. "El discreto encanto del capitalismo. Análisis caudal de la gran recesión y juicio moral de la economía de mercado en la posmodernidad"

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Acte de presentació del llibre El discreto encanto del capitalismo de Vicente Martín Valero.

En aquest llibre, l'autor realitza un anàlisi holístic de les causes de la Gran Recessió. Aquest anàlisi porta a criticar la teoria econòmica prevalent (síntesi neoclàssica), a la que considera periclitada, i a proposar un nou paradigma econòmic més ajustat a la crua realitat de l'acció humana. Disserta després sobre la natura i els fets del capitalisme, i especula sobre la moralitat del mateix i sobre el seu futur.

Finalment tracta temes tan delicats com són la distribució de la riquesa, l'eradicació de la pobresa extrema i la intervenció de l'Estat en l'economia.

Martín Valero (Terol, 1939) és enginyer industrial. Ha desenvolupat la seva tasca professional a Fuerzas Eléctricas de Catalunya, S.A. (FECSA) i en el Grup March. És autor de Estadística matemática y control de calidad (Fundación Juan March, 1973), La era de la perplejidad. Una reflexión en torno a posmodernidad y empresa (Publicacions Universidad de Alicante, 2003), El lado oscuro del capitalismo. El caso Enron (Publicacions Universidad de Alicante, 2012) i El discreto encanto del capitalismo (Publicacions Universidad de Alicante, 2016).
Dates: Dijous, 30 de març de 2017
Horari: A les 18.30 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Vicente Martín Valero
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Presentació llibre. "El discreto encanto del capitalismo...

Descripció:
Presentació llibre. "El discreto encanto del capitalismo. Análisis caudal de la gran recesión y juicio moral de la economía de mercado en la posmodernidad"