Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

August Bou, ex Director General de SEARSA.

Ens parlarà un company amb tota una vida professional desenvolupada en empreses del Grup Agbar (Aigües de Barcelona).
Enginyer Industrial, especialitzat en organització industrial, per l'ETSEIB i amb el títol de PADE per l'IESE
Des de 1976 a 2006 va ocupar càrrecs de responsabilitat en diferents àrees de l¿empresa constructora ACSA, destacant la de Director de Delegacions en el període 1981-1989 i Director d'Administració i Finances del 1999 al 2006. De 2006 a 2010 va exercir com Director General i Administrador Únic de SEARSA, societat pertanyent als Grups Agbar i FCC, que fou posteriorment adquirida al 100% per Aigües de Barcelona i re denominada AQUALOGY Medi Ambient, empresa altament qualificada en tecnologia hidràulica i solucions per al sanejament d'aigua a poblacions.
Ha estat administrador i membre de la Comissió Executiva al Consell d'Aigües del Segarra Garrigues, gerent i membre del Comitè de Gerència de diverses UTEs i membre del Consell d'Administració d'una societat concessionària creada per ACSA a Santiago de Xile. Per últim, comentar que va ocupar el càrrec de Director Territorial de SOREA, empresa del Grup Agbar, amb participació a diferents societats concessionàries destinades a l¿abastament i subministrament d¿aigua a poblacions.
Actualment és administrador al Consell d'Administració de l'Empresa Mixta Aigües de la Costa Brava, societat constituïda per Aigües de Barcelona, el Consorci de la Costa Brava i Aqualia per mantenir les infraestructures de sanejament de la Costa Brava.
Dates: Dimarts, 20 de desembre de 2016.
Horari: A les 10.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.