Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: - Joan Ramon Moreu, Premi a la Creativitat del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya.
Avui ens parlarà un company amb una variada i rica experiència professional a l'haver desenvolupat la seva trajectòria en empreses de diferents sectors.

A l'àmbit industrial, els anys 1971 i 1972 va treballar a S.A.H.A. de Barcelona, on va arribar al càrrec de Responsable del disseny, compres, direcció de muntatge i posta en marxa de forns de fusió de vidre a tota Espanya. Des de 1972 fins a 1996 va pertànyer a l'empresa Jumberca, S.A. de Badalona, líder mundial en la fabricació de màquines circulars per a la fabricació de teixits de gènere de punt, on va estar Cap de l'Oficina Tècnica, Responsable de la postvenda i del Servei Tècnic Comercial, i Director de R+D+I. Des de 1997 fins a 2000, va treballar a Comelta, S.A. de Cerdanyola del Vallès, empresa dedicada a la fabricació d'ordinadors, on va assumir els càrrecs de Director Tècnic i de Gerent de la UTE Comelta-Monetel-Sice. De 2000 a 2003 va ser Director Industrial de Trama Mediambiental a Barcelona dedicada al disseny i muntatge d¿instal·lacions fotovoltaiques i va ser anomenat Project Manager d'un programa de la CE. A partir de 2004 ha actuat com a enginyer freelance.

Cal destacar que en 1988 va estar el Vicepresident de la Convenció Informàtica Llatina. L'any 1990 va ser guardonat, a títol individual, amb el Premi a la Creativitat atorgat pel Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, amb el patrocini de la Generalitat, per al projecte més exitós, innovador i de major projecció.
Dates: Dimarts, 15 de novembre de 2016.
Horari: A les 10.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.