Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
Josep M. Fuertes, Catedràtic d'Universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC.
Avui ens parlarà un company amb una vida professional dedicada a l'ensenyament i a la investigació.
Ha estat professor a la Universitat Politècnica de Catalunya des de l'any 1975 fins al 2013 i Catedràtic del seu Departament de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial. També ha estat investigador de l'Institut de Cibernètica en el període de 1974 a 1986 i investigador convidat al Lawrence Berkeley Laboratory i a la Universitat de Califòrnia a Berkeley, als anys 1987 i 1988. És membre del Comitè Administratiu de la Industrial Electronics Society de l'IEEE i ha estat president del Comitè Tècnic de Sistemes Controlats en Xarxa.
Ha participat en nombrosos projectes de recerca i transferència tecnològica en els àmbits de les aplicacions dels microprocessadors al control de sistemes industrials i de les aplicacions dels sistemes distribuïts de control. Ha dirigit tesis doctorals i ha publicat més de cent aportacions en revistes, llibres i congressos nacionals i internacionals, sobre les temàtiques de Distributed Control Systems, Industrial Communications, Real-Time Control Systems, Automatic Control i Neural Network Applications.
També ha estat president des de l'any 2008 fins al 2012 de la Societat Catalana de la Tecnologia, filial de l'Institut d'Estudis Catalans.
Dates: Dimarts, 17 de maig de 2016.
Horari: De 10.00 a 12.00h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.