Jornada tècnica-jurídica sobre responsabilitat en matèria de PRL

Comissió: Conferències
Descripció:


La creixent exigència de responsabilitats legals arrel d'accidents de treball en centres de treball amb concurrència d'empreses o en les obres de construcció, requereix profunditzar en el contingut legal de les obligacions que cada agent intervinent ostenta en aquesta matèria.

En aquesta jornada es pretén analitzar les obligacions que ha de complir una entitat gestora de les seves instal.lacions i centres de treball en cadascuna de les seves facetes d'activitat (promotor, titular en fase d'explotació e inclús, en el seu cas, empresari en les actuacions de manteniment desenvolupats amb personal propi)

D'aquesta manera s'ofereix a Directors i Tècnics d'aquest tipus d'entitats gestores i la possibilitat de conèixer les seves obligacions i responsabilitats legals en matèria preventiva.


PROGRAMA:

1) "Estudi tècnic de jurisprudència en matèria de prevenció en obres de construcció: aplicació a qüestions controvertides en el disseny, construcció i operació i manteniment d'infraestructures e instal.lacions

D. Carlos Arévalo Sarrate, Director de Desenvolupament I+P, Ingeniería y Prevención de Riesgos S.L.

2) "Indicadors de la Inspecció de Treball en la valoració del desenvolupament preventiu dels agents. Atenció al promotor i/o titular de la infraestructura i instal.lació"

D. Antonio Moreno Martínez, Inspección de Trabajo y Seguridad Social en València (M.E.Y.S.S.)

3) "La responsabilitat en la vía Penal"

Jaume Garrido. Soci responsable del departament de dret penal empresarial (procesal i preventiu). VIALEGIS ABOGADOS, S.L.P.

4) Taula rodona: visió de l'exigència de responsabilitats legals en matèria de PRL des de l'òptica de les empreses i promotor d'obra i instal.lacions.

Promoempresa
Dates: Dimarts, 26 d'abril de 2016
Horari: De 10 a 14 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Documentació Documentació "Seminari Tècnic- Jurídic de Responsabilitats Legals en PRL"