Els personatges ambigus de Graham Greene

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: El mes d'abril d'aquest any farà un quart de segle de la mort de Graham Greene (1904-1991), escriptor britànic, convertit al catolicisme i etern candidat al premi Nobel, les novel·les del qual tracten de les ambigüitats morals de la vida en el context d'escenaris polítics.
A pesar del to agredolç de molts dels seus temes, Greene fou de fet un dels novel·listes britànics més llegits del segle XX. Els seus llibres van aconseguir una popularitat immensa, no només per l'ús atractiu del crim i de la intriga sinó sobretot pel seu talent inigualable com a narrador d'històries.
La conferència sobre Graham Greene vol mostrar que el principal interès de l'autor és expressar la lluita moral i espiritual dels individus davant de les situacions socials i polítiques que els envolten.
Hi intervindrà:
Salvador Bruna Reverter, enginyer industrial.
La seva activitat es va centrar en la direcció de diverses empreses multinacionals del sector químic. En acabar la vida laboral, es va llicenciar en Humanitats (URL) i l'any 2014 va aconseguir el premi extraordinari de doctorat dins el programa "Filosofia i estudis humanístics". Ha obtingut el XXIV Premi Joan Maragall i ha publicat recentment el llibre "Graham Greene i els escriptors catòlics."
Dates: Dimarts, 12 d'abril de 2016
Horari: A les 18:30h a la seu dels EIC, Via Laietana 39, 5a planta. Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.