Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Joan de Déu Masarnau, ex professor titular de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Avui ens parlarà un company amb una variada experiència professional en els camps industrial, acadèmic i de la Unió Europea.

Els temes de més dedicació han estat l'energia, el medi ambient, la seguretat i la gestió del risc i el disseny de productes. Ha treballat a Lubricantes del Este, Masoneilan International (Grupo Worthington), Centre de Perfeccionament de l'Enginyer (CPE), Monsanto Ibèrica, BCD Centre de Disseny Industrial, Parlament Europeu, com Evaluador d'Opcions Tècniques i Científiques, Universitat Politècnica de Catalunya, com Professor titular de Termodinàmica i al Departament de Projectes d'Enginyeria.

Ha estat Gestor d¿equips d'enginyeria, Gestor de programes Universitat-Indústria (COMETT.EU) i Gestor de Disseny de Projectes. Ha dirigit o col·laborat en molts treballs d'investigació, destacarem: Normes i Poders en el Cyberespai, L'Error i el Coneixement, Desenvolupament Sostenible a la Regió Mediterrània i Investigació i Acció en el Desenvolupament d'un Projecte. També ha dirigit vàries tesis doctorals a l'UPC.
Dates: Dimarts, 8 de març de 2016
Horari: De 10.00 a 12.00h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.