Noves tècniques de fonaments especials en entorns industrials

Comissió: Conferències
Descripció:


2PE PILOTES, SL. és una empresa especialitzada en la realització de fonaments especials en condicions estrictes d'espai o sensibles a l'entorn de treball (a la pols, fums, sorolls,...). En aquesta jornada, mitjançant un seguit d'exemples, es presenten noves tècniques les quals ens ha permès solucionar, de forma molt eficient, problemàtiques típiques d'entorns industrials.

Entre d'altres es presentaran les següents:

CSAP: Cimentacions Suspeses en Recolzaments Profunds: Aquesta tecnologia permet fer fonaments profunds en convivència amb instal.lacions en servei, degut a que es pot realitzar en un espai molt reduït sense fums ni sorolls ja que utilitza maquinària basada en el clavat hidràulic de tubs de recolzament.

PILOEDRE: Tecnologia per fonaments superficials amb una mínima invasió d'espai. Es tracta de fonaments prefabricats, de fàcil instal.lació i excel.lent comportament tant a compresió com a tracció i lateral, ideal per recolzament de maquinàries.

INJECCIONS: Tecnologia per actuacions de millora del terreny, modificant les seves característiques resistents gràcies a la injecció de mescles de ciment i morters en profunditat. Les petites dimensions dels equips utilitzats permeten resoldre situacions problemàtiques.

Aquesta presentació és d'interès per a tècnics implicats en el disseny de processos productius que impliquin la necessitat d'actuar sobre instal.lacions preexistents o en entorns altament condicionats per l'espai, soroll, neteja o vibracions.

Promoempresa
Dates: Dimecres, 24 de febrer de 2016
Horari: A les 18:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.