Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Josep Llorach, ex Director-Gerent de SCT i Straw.
Avui ens parlarà un company que ha dedicat tota la seva vida laboral al sector del plàstic, treballant en Pymes. També ha exercit l'ensenyament durant alguns anys.
Té una àmplia formació acadèmica. Enginyer Industrial per l'ETSIIB (Promoció 111), especialitat Química i Metal·lúrgica. Diplomat en "Alta Especialización en Plásticos y Caucho" pel CSIC. Gemmòleg per la UB i Gemmòleg europeu per la FEEG. Tècnic Superior en PRL i Auditor de Sistemes de Gestió de PRL per la UPC.
Des de l'any 1966 fins al 1976 va ser Director Tècnic de "Plásticos Celulósicos", i fins el 1972 professor adjunt de Tecnologia Química a l'ETSEIB i professor de Materials Plàstics i Processos de Transformació a la Càtedra de Tecnologia Química Orgànica (Col·laboració amb el CSIC). A l'any 1975 va ser Gerent General a CROMEX (Brasil). Des de l'any 1976 fins al 1984 va exercir com a Director Gerent de Galvarplast Ibèrica i Pertecsa, (grup italo-espanyol).Finalment, des de l'any 1984 fins al 2008 va ser Director-Gerent de les empreses SCTi Straw.
Dates: Dimarts 23 de febrer de 2016
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.