Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: - Hi intervindrà:

Daniel Gustà, ex Director de Projectes de Preparados Alimenticios , S A (Grup Gallina Blanca).
Avui ens parlarà un company amb amb una àmplia experiència professional en el sector de la construcció i en l'alimentari, aquest segon amb una important projecció internacional.

És Enginyer Industrial per l'ETSEIB - UPC (Promoció 111), especialitat d'Estructures.
Des de l'any 1964 fins al 1969 va treballar a una empresa pròpia de topografia. L'any 1969 va entrar al grup 'Dragados y Construcciones', on va estar a INTECSA des de 1969 fins a 1975 i a partir d'aquest any fins el 1979 a la matriu. A les dues empreses va ser responsable de diversos projectes, com a director d'obra i altres càrrecs, destacant el ferrocarril a l'Aeroport de Barcelona, la instal·lació d'emmagatzematge de combustible de l'Aeroport de Barcelona i les instal·lacions del Projet Téléphone per a la SONELEC a Tlemcem (Argelia).
La major part de la seva vida professional s'ha desenvolupat dins del grup 'Gallina Blanca', on va entrar a l'any 1979 i va romandre fins al 2006. En aquests 27 anys ha dirigit i/o col·laborat tant en projectes i/o processos fets tant dins d'Espanya com a l'estranger: Àfrica Occidental, Amèrica Central, Egipte, Xina, Ucraïna i Rússia. En general, s'ha dedicat a l'alimentació (caldos i sopes). Des del començament fins el 1992 va pertànyer a 'Internacional de Ingeniería y Estudios Técnicos' (ESTE) i des de 1992 fins a l'any 2000 a 'Preparados Alimenticios, S.A.' i fins al 2006 a la matriu Gallina Blanca.
Dates: Dimarts, 12 de gener de 2016.
Horari: A les 10h a la seu dels EIC, Via Laietana 39, 5a planta. Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.