Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà: Francesc Solé Parellada, catedràtic emèrit a la Universitat Poltècnica de Catyalunya.

Avui ens parlarà un company que és un referent en el món universitari i en l'associatiu.

És doctor enginyer industrial per l'UPC, llicencat en enginyeria industrial per l'ETSEIB-UPC i llicenciat en ciències econòmiques i empresarials a la Universitat de Barcelona.

Ha estat vicerrector de l'UPC, director del institut de ciències de l'Educació, vicepresident de la Fundació Politècnica de Catalunya, membre del consell rector del Consorci Escola Industrial de Barcelona i del patronat de la fundació Centre de Innovació Tecnològica de l'UPC, director de la Unitat de Valorització de l'UPC i conseller delegat del Parc Mediterrani de la Tecnologia S.L.

Actualment és catedràtic emèrit d'organització d'empreses a l'UPC, vicepresident de la Fundación Conocimiento y Desarrollo, membre del consell rector d'ACC10, del consell rector de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i de l'Institut d'Estudis Catalans, en les seccions de tecnologia, territori i economia.

Ha rebut la medalla Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic de la Generalitat de Catalunya i la medalla d'Or, a títol individual, al Mérito Turístico del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo.

Ha escrit més de 300 llibres i articles , sobre la política industrial i tecnològica, l'economia del canvi tecnològic i la gestió de les universitats, entre altres.
Dates: Dimarts, 21 d'abril de 2015
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.