Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Juli Barceló, consultor de l'Organisme Internacional de l'Energia Atòmica i exconseller del Consejo de Seguridad Nuclear (CSN).

Avui ens parlarà un company amb una variada activitat professional, fonamentalment en el sector de l'energia nuclear.

És enginyer industrial, especialitzat en tècniques energètiques per l'ETSEIB de l'UPC, diplomat en enginyeria nuclear per la junta de energía nuclear,master of science in nuclear engineering per la Universitart de Purdue, Indiana, U.S. A. i llicenciat en ciències empresarials per l'UNED.

Va començar la seva vida professional a l'any 1974 com a enginyer d'ibernuclear a Madrid. Des de 1977 a 1991 va estar a ENHER-Barcelona ocupant diferents càrrecs: enginyer al departament d'estudis nuclears, enginyer de planificació i estudis al gabinet de la direcció general i sotsdirector general de planificació i control de gestió. De 1991 fins a 1994 ha estat director de control de gestió d'Agrupació Mutua de Barcelona. Des de 1994 a 2001 va ocupar el càrrec de director d'auditoria interna i control de gestió de TMB. De 2001 fins a 2009 ha estat conseller del CSN. Des de 2009 a 2011 ha estat director de desenvolupament de negocis de TMB. Actualment es troba en la situació de jubilació parcial i fa treballs de consultoria per a l'OIEA.

També ha estat: membre del scientifical and tecnical commitee d'EURATOM, conseller d'Eficiència Energètica, S.A., conseller de Tecnologies Urbanes de Barcelona, S.A. , interventor del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, Patró de l'ICT i vicepresident de la Fundació del Institut Català d'Inspecció i Control Tècnic.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimarts, 10 de març de 2015
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.