Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Manuel Palomeque, President de GUASCH HERMANOS, S.L.

Avui ens parlarà un company que, com molts de la seva generació, ha desenvolupat pràcticament tota la seva vida professional a la mateixa empresa.

És Enginyer Industrial Químic - Metal.lúrgic per l'ETSII de Sant Sebastià (Universitat de Navarra), PDG per l'IESE (Universitat de Navarra) i Enginyer Industrial Tèxtil Mecànic per l'ETSEIAT de Terrassa (UPC). A més es diplomat en ortganització industrial i en comptabilitat analítica, control pressupostari i estudis tributaris per l'EADA. També te el màster en Direcció General per la mateixa escola de negocis.

A l'any 1971 va començar com adjunt a direcció de producció a GUASCH HERMANOS, S.A. Posteriorment ha estat director tècnic per a la posta en marxa de l'empresa de confecció SANGUESINA TEXTIL, S.A. de Navarra i després director tècnic de l'empresa siderúrgica REFRACTARIOS KELSEN, S.L. de Guipúscoa. L'any 1975 torna a Guasch Hermanos a Barcelona, on ha estat director tècnic des de 1975 a 1993; cal remarcar que l'any 1990 va posar en funcionament una empresa de confecció a Tunísia. A partir de 1993 fins a 2007 ha estat director general de Guasch Hermanos, havent liderat la transformació d'una societat tèxtil vertical a una comercial. Des de 2007 a 2011 ha estat director general de GUASCH CAPELLADES, S.L. A partir de 2008 és conseller d'HAIMEN GUASCH ANTESI TEXTIL, S.L. ubicada a Xina i des de 2011 és president del consell d'administració de GUASCH HERMANOS, S.L.

Ha estat, i encara ho és, un consumat esportista: judoka durant 35 anys, havent assolit el nivell de cinturó negre 2a Dan, regatista al llarg de 25 anys, comodor i vicepresident del RCMB des de 1984 a 1992 i capità d'iot.

Actualment és el delegat del grup de cicloturisme de la Comissió d'Esports de la nostra Associació.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimarts, 10 de febrer de 2015
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.