Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Agustí Montal, President del GRUP MUTUAM.
És Enginyer Industrial Superior. Especialitat Tèxtil cursada a l'EscolaTècnica Superior d'Enginyeria d'Indústries Tèxtils de Terrassa. Diplomat en Direccció i Administració d'Empreses per la "Escuela de Administración de Empresas". Diplomat per EADA i INESE en Gestió I Administració Sanitària el 1990.

Avui ens parlarà un company amb una molt variàda activitat en la seva vida professional: la industrial, la associativa i la sanitària.

Durat vint-i-cinc anys va treballar al món tèxtil, al capdavant de MONTALFITA, S.A.

Ha desenvolupat càrrecs a l'Associació Tèxtil Cotonera, al Cercle d'Economia i a la Fira de Barcelona. Ha estat President del Patronat i Fundació de l'Escola d'Enginyeria Tècnica de Barcelona, President del Patronat de la Fundació Catalana de Comunicació, President de Cadena 13, President del F C Barcelona des de l'any 1969 fins al 1977, Conseller i Secretari del Consell d'Administració de la Caixa de Pensions i Estalvis de Barcelona, President de Mutualitats de Catalunya i Sots-President de la "Confederación Española de Mutualidades de Previsión Social". També ha ocupat el càrrec de Patró de la Fundació Enciclopèdia Catalana, de la Fundació Prevent i de la Fundació del FC Barcelona.

Actualment és el President del Grup MUTUAM, que inclou Mutuam MPS, Mutual Gestión Integral S.A., Mutual de Inversiones, S.A. i la Fundació Privada Mutuam Conviure. També és President de l'Associació per la Vida Independent.

Ha obtingut diverses distincions, entre les quals destaca la Medalla de la Creu de Sant Jordi.
Dates: Dimarts, 13 de gener de 2015
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.